Radiesztézia

A FÖLDSUGÁRZÁSOK

 

A földi élet sugárzási térben fejlődött ki és fejlődik ma is tovább.
Földgolyónk szüntelenül bocsát ki kisebb-nagyobb intenzitású különféle sugárzásokat, rezgéseket, amelyek lehetnek hasznosak és károsak is.

Annak ellenére, a földsugárzás az élővilág sugárterhelésének a 61%-át adja, az emberek körében meglehetősen ismeretlen, pedig a 17. század közepéig a „varázsvesszős” emberek segítségével jelölték ki az építendő ház helyét is. Maga az eljárás legalább 4000 éves.

Tapasztalataink szerint a betegségek 60-80%-a összefüggésbe hozható a földsugárzásokkal. A károsító hatását a napi legalább 4-5 órás sugárzási sávban való tartózkodás eredményezi. Így 4-5 év alatt figyelmeztető jelek, szervi panaszok, míg 8-10 év alatt súlyosabb betegségek is kialakulhatnak. A sávok keresztezési pontjai intenzívebben károsítanak, itt már néhány hónap alatt daganatos betegségek fejlődhetnek ki.

A káros sugárzásban huzamosabb időt eltöltő élő szervezet (civilizált ember, nemesített növény) védelmi rendszere leromlik. A külső védelmi rendszer az élő szervezetet körülvevő bioenergiamező, az AURA. Ez az energiaburok szoros kapcsolatban van azzal a 7 fő-, külső szabad-energia felvételi helyekkel (CSAKRA), amelyek a test hormonális irányítórendszerét, annak működési hatékonyságát külső energia felvételével szabályozzák. A káros sugárzás hatására az aura elvékonyodik, nem ritkán „kilyukad”. Következménye az, hogy a szervezet bioenergia szintje csökken, a csakrák energia-felvevő képessége beszűkül, legvégül leáll, s a vele közvetlen kapcsolatban álló belső-elválasztású mirigy működésében , hormonális szabályozásában zavarok lépnek fel. A folyamatos energiahiány miatt a belső elválasztású mirigy is megsérül, szabályozási funkcióját nem tudja ellátni. Ezt megbetegedéssel jelzi a szervezet. Az auramérési eredmények azt igazolják, hogy a szervezet azon része betegszik meg, ahol az aura megsérült. Az aura sérülése szinte kivétel nélkül ott jelentkezik, ahol a káros földsugárzások hatása az aurát tartósan érik.

A káros földsugárzások hatását mindenki saját magán is megfigyelheti. Ezek megnyilvánulásai: állandó gyengeség felkeléskor, álmatlanság (gyerekek éjszaka a szüleikhez menekülnek), gyakori fejfájás, idegesség, ingerültség, reumás fájdalmak, emésztőrendszeri zavarok, torokgyulladás, gerincbetegségek, általában a nem múló krónikus panaszok, stb. A földsugárzás hatására az egészséges ember megbetegedhet, a beteg ember pedig nem gyógyulhat meg addig, amíg a veszélyeztetett helyen tartózkodik.

A radiesztéta a kiváltó ok bemérésével, ennek alapján a helyváltoztatási javaslatával, vagy magának a kiváltó oknak a megszüntetésével segíti elő a gyógyulást.  A páciens érdeke, hogy az eredmény reményében a kezelőorvosát is bevonja ebbe a folyamatba.

sugárzások okozt betegségek

http://www.szuloklapja.hu/betegsegek/2479/a-betegsegek-hattereben-vizerek-es-karos-sugarzasok-is-allhatnak.html

http://www.borsonline.hu/test-es-lelek/jelzi-a-cica-a-karos-foldsugarzast/20731