Készülékről

A GERONTO ELIXIR készülékről

A Bioderm megalakulásakor felvállalta a reguláris medicina által gyógyíthatatlannak bélyegzett betegségek gyógyítását, tünetmentesítését.
A készülék saját mérnök terveim alapján készült.
A jelenlegi forma és működése 15 éves fejlesztés eredménye. A készülék hitelességét, eredményes működését a 90% fölötti eredmények, és egyben a saját gyógyulásom szavatolja. 35 évig szenvedtem pikkelysömörben, teljes ízületi gyulladásban, kísérő tünetként depresszióban. Ma elmondhatom, hogy gyógyult, és tünetmentes vagyok.

A GERONTO ELIXIR a Semmelweis Orvostudományi Egyetem tesztjén megfelelt, valamint ORKI, ÉS NEMZETKÖZI engedéllyel is rendelkezik.
A GERONTO ELIXIR B.R.T. készülék megalkotásához komoly motiváció volt saját betegségem.

Milyen elv alapján működik?

Univerzumunkat elektromágneses rezgések vezérlik, melyek láthatatlan módon tartanak mozgásban magától a földtől kezdve minden tárgyon keresztül testünk 70 billió sejtjéig mindent. Szervezetünk életmotorja tehát az energia.
Akkor vagyunk egészségesek, ha ezek a rezgések harmónikusak, a betegséget a diszharmónikus kóros rezgések jellemzik.
A GERONTO ELIXIR bio-rezonanciális készülék alkalmazásával a reguláris medicina által gyógyíthatatlannak bélyegzett betegségek tünetmentesítését teszi lehetõvé. Ezzel az úttörõ terápiás lehetõséggel új korszak köszönt be, amely a vegyi anyagok alkalmazásától elvezet bennünket a biofizikai orvoslás felé. Ebben az esetben olyan medicináról van szó, amely hatásosabb és költségei is kedvezõbbek, mint az eddig alkalmazott tabletták, kapszulák, krémek, spray-k, injekciók, amelyek ráadásul kedvezõtlen mellékhatásokat produkálnak. A betegség fogalmát újra kell definiálni miszerint minden testi szimptóma, tünet megjelenését megelõz egy testi szinten mérhetõ elektromágneses tér, diszharmónia. A mért eredmények egyértelműen mutatják mely szervek nem működnek megfelelõen, illetve mely szervek fognak  Ezt nevezem primér prevenciónak.

Milyen betegségek kezelésére szolgál ?

Minden mindennel összefügg – ha nem a tüneteket, hanem a kiváltó okokat kezeljük – ez tünetegyüttesek megszűnéséhez vezet. El szeretném kerülni a – mindenre jó – kifejezést, mert ez már oly sokszor lett lejáratva.
Alapelvem a hitelesség, mely a gyógyító személyével kell, hogy kezdõdjön. Közel minden betegségnél 90 % feletti hatásfokkal dolgozik, kivétel az organikus elváltozás az erõs gyógyszermaszk. A legújabb kutatások,melyek sejtszinten elemeznek, alátámasztják azt a tényt, hogy szinte minden betegség hátterében fellelhetõ az allergia.

Élelmiszer-allergia húzódhat meg

Bõr : neurodermitis, viszketés, csalánkiütés ( urticaria ), pikkelysömör (psoriasis), egyéb bõrkiütések.
Emésztõrendszer : afták (fekélyek) a szájban, gyomor és nyombélfekély, puffadás, görcsök, krónikus székrekedés, vagy hasmenés, végbélnyílás körüli ekcéma, colitis ulcerosa, vagy Crohn-betegség ( mindkettõ a vastagbél súlyos, krónikus gyulladása ), cöliakia ( allergia a gabonafélék sikérfehérjéjére ), melynek következményei a gyermekek hasmenése és fejlõdési zavarai.
Fej : krónikus fejfájás, migrén, epilepszia (agyi görcsök).
Izmok és ízületek : izomfájdalom, reumás ízületi fájdalmak, ízületi duzzanatok.
Légutak : krónikus ingerköhögés, asztma, spasztikus bronchitisz ( köhögés, asztmára hasonlító sípolás a kilégzésnél ), gyakori mandulagyulladások, megnagyobbodott orrmandula (adenoid).
Szív és keringési rendszer : alacsony, vagy magas vérnyomás, nyomás vagy fájdalom a mellkas bal oldalán, túl lassú, de inkább túl gyors pulzus, szapora szívdobogásos rohamok, eszméletvesztések.
Húgyhólyag : gyakori vizelés, ingerhólyag, bevizelés, krónikus húgyszervi gyulladások.
Érzékszervek : dugult, vagy állandó vizes orrfolyás, krónikus melléküreg-gyulladások,
A teljesség igénye nélkül : Sclerosis Multiplex, Sinusitis Glaucoma, vastagbélgyulladás, szenvedélbetegség, izület, ér elmeszesedés, depresszió, pánikbegegség, vírusterápia, bõrbetegségek, asztma lumbális, nyaki csigolyapanaszok,meddõség, impotencia, klimax, izomsorvadás, stb.

GERONTO ELIXIR  az öregedés leállítása

Kiemelten a GERONTO ELIXIR kiekszponálva az öregedés leállítását, mivel a világ legigazságtalanabb dolgának látom korunk öregedõ és öregeinek helyzetét.

Az immunrendszer önmegújulása

Ez az elképzelés azon alapszik, hogy a férfiaknál a nemzõképesség egészen idõs korig megmarad.
Ily módon a szervezetben létezik egy örökifjú terület. Ebbõl adódóan kézenfekvõ az elképzelés, hogy szervezetünkben vannak olyan rendszerek, amelyek a megújulás tulajdonságaival rendelkeznek. Pl. a vér idõben korlátlalanul megújul : az entrociták élettartama legfeljebb 3 – 4 hónap, miközben a öregedés egyértelmű jeleit mutatják, és végül a lép távolítja el azokat, amelyek már nem felelnek meg. Az így keletkezõ veszteséget a képződő új fiatal entrociták pótolják. Ugyanez mondható el a fehérvérsejtekrõl, és a trombocitákról is. Ilyen körülmények között öregedik-e egyáltalán az immunrendszer?

Az öregedõ immunrendszer

Korszerű módszerek alkalmazásával különbözõ életkorok között különbségek mutathatók ki.
A perifériás vérben eltolódás mutatkozik a B-limfociták javára, a T-limfociták rovására. Ezen túlmenõen idõs korban a limfocitáknál kisebb a hírvivõ és jelzõ anyagok képzõdési rátája. A tények, az aktivitás bizonyos mértékű károsodására utalnak, ami elsõsorban a T-limfocitákat érinti. A szervezet védelmét nem csupán az immunrendszer elemei biztosítják, hanem más, nem antigén-orientált elemek is, mint pl. a granulociták,a monociták és a hámsejtek.

Megfiatalodás idõs korban

Az eddigi kutatásokból adódik, hogy idõs korban a megfiatalítás mértéke a timuszfaktorok működésének a függvénye. Állatkísérletek már igazolták, hogy azonos fajú fiatal állat timuszával vagy pedig csupán timusz faktorával újították fel a rászorulót. Ez egy fantasztikus elképzelés, miszerint az öregedés tehát az immunrendszer öregedésének a következménye.
A fiatal, ereje teljében lévõ immunrendszer képes a szervezet eredeti állapotát fenntartani. Az öregedõ immunrendszer nem ismeri fel az elfajuló sejteket, mint ahogy megnõ a vörösvértestek élettartama, mert az öregedés miatt elváltozó eritrocitákat a lép nem ismeri fel és nem szűri ki. Így megfogalmazható az alap axióma – mindenki olyannyira fiatal, mint amennyire az immunrendszere.

Hogyan gyógyít ?

Az élõ szervezet fluktuáló – folyamatos elektromos és mágneses tevékenysége révén elektromágneses terek mikrokozmosza, ionos áramok és töltéssel rendelkezõ organikus molekulák szakadatlan mozgásával.
Sok szerves molekula elektromos dipólként viselkedik, így ezek elektromos rezgések oda – vissza transzredukciójára képes.
A bioelektromágnesség az élõ szövetek és a bioanyagban bekövetkezõ mechanizmusok endogén biológiai,elektromos és mágneses tulajdonságaival, a bennük keletkezõ elektromágneses mezõkkel, az exogén áramok, elektromágneses terek, nem ionizáló sugárzások és az UH energia élõ szervezetre gyakorolt hatásaival foglalkozik. A biostimulációs beavatkozások olyan speciális energetikai inputnak tekinthetõk, amelyek a csatornák szövedékén, hálóján belül tovaterjednek, végsõ soron neuro-humoralis, neurohormonális hatásokban nyilvánulnak meg.